Defender, Seria II, III, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport alkatrészek
Lan-Drive Kft. 1119 Bp. Tétényi út 123. • Tel.: 205-3434 • Fax: 205-3436 • e-mail: info@landrive.hu
NYITÓOLDAL | RÓLUNK | AKCIÓK | LAND ROVER STORY | KATALÓGUSOK | ELÉRHETŐSÉG Képgaléria | Oldaltérkép  
HAMAROSAN!
Raktárkészlet oldal
 
Discovery 1989-1998»  Discovery II 1998-2004»  Discovery 3 2005-től»
Discovery 1989-1998
Egyéb kiegészítők
 
Csörlőtok
Cikkszám: -

Csörlőtok: a karosszériára erősített csörlőtok a 6000-es és 8000-es Warn csörlőkhöz alkalmazható. A lökhárítóba alig láthatóan illeszkedik és csak minimális vágás szükséges a spoileren. Évjárat: 89-98.

Detroit differenciálzár (hátsó hídba szerelendő)
Cikkszám: -

Detroit differenciálzár (hátsó hídba szerelendő) : jó minőségű és megbízható működésű teljesen automatikusan záródó szerkezet. Zárt állapotban 100%-osan zárja a két féltengelyt, ezáltal a két kerék azonos nyomatékot kap a kardántengelyről s mindaddig így marad amíg el nem vesszük a gázt az autótól. A Detroit zár gondozásmentes, nincs szükség alkatrészre, vagy speciális kenésre. Könnyen beszerelhető, különleges szerszám vagy átalakítás nem kell hozzá. Egy éves korlátozott gyári garancia.

Detroit True Track (első hídba szerelendő)
Cikkszám: -

Detroit True Track (első hídba szerelendő) : kis csúszású fogaskerekes szerkezet (nincs kopó kuplungtárcsa, surlódólemez). A pozitív fogaskerék hajtás automatikusan elosztja a nyomatékot, de olyan kormányzási problémák nélkül, ami más difiknél előfordul. Az erőelosztás olyan lágy, hogy észre sem lehet venni a kormánykeréken, amikor az első hídba van szerelve a szerkezet. Általános difiként működik autóúton, viszont sárban, terepen automatikusan dolgozni kezd.

ARB levegős differenciálzár
Cikkszám: -

ARB levegős differenciálzár : a vezető által egy gombnyomással működtethető manuális, 100%-os zárású difizár. A nyitás és zárás nagyon gyors és bármely sebességnél megtehető. A beszereléshez hozzátartozik az eredeti difiházon kialakítandó furat készítése, egy levegőkompresszor, légkábelek és az autón belüli kapcsoló berakása. Első és hátsó hídba is szerelhető az utazási komfortról való lemondás nélkül. (megjegyzés: minden ARB levegős difizárhoz szükséges egy kompresszor, ami külön kapható)


Kerékív szélesítő készlet
Cikkszám: -

Kerékív szélesítő készlet: praktikus felszerelni, amikor az autóra a karosszériánál szélesebb gumit teszünk fel. Illeszkednek a meglévő lyukakba és ellenálló műanyagból készültek. Felszereléshez mindent tartalmaz, egyszerűen felrakható és könnyen átfújható az autó színére is.

Sárfogó gumi
Cikkszám: -

Sárfogó gumi: megvédi az autót a felverődésektől és csökkenti a vízfelverődést az úton mögöttünk haladó autóra. Rugalmas, tartós gumiból készülnek. A készlet tartalmaz egy pár gumit és a felszereléshez szükséges kiegészítőket.

Oldalsó díszcsíkok
Cikkszám: -

(Az autó optikai megjelenését hangsúlyozza valamint a parkolóban véd a szomszédos autó ajtórányitásától

Légterelő vezető és utasoldali ablakra
Cikkszám: -


Víztiszta indexbúra
Cikkszám: -

Az I és II Discoveryknek még trendibb megjelenést biztosít.

Akril lámpavédő


KERESŐ
 
Termékcsoportok
 
Külső kiegészítők
Belső kiegészitők »
Off road védelem, vontatás »

Tuning felszerelések

Egyéb termékek »
 
Seria és Defender alkatrészekDicovery alkatrészekDiscovery II alkatrészekDiscovery 3 alkatrészekLand Rover kiegészítők
Freelander alkatrészek 1996-2001Freelander alkatrészek 2002-2006 Freelander 2 alkatrészekRange Rover Classic alkatrészek
Range Rover P38New Range Rover alkatrészekRange Rover Sport alkatrészekRange Rover Sport alkatrészek 2
2010 Minden jog fenntartva • Design: WEBandGO