Defender, Seria II, III, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport alkatrészek
Lan-Drive Kft. 1119 Bp. Tétényi út 123. • Tel.: 205-3434 • Fax: 205-3436 • e-mail: info@landrive.hu
NYITÓOLDAL | RÓLUNK | AKCIÓK | LAND ROVER STORY | KATALÓGUSOK | ELÉRHETŐSÉG Képgaléria | Oldaltérkép  
HAMAROSAN!
Raktárkészlet oldal
 
Cégünkről
Land Rover-e számíthat ránk!
 
A Lan-Drive Kft. 1997 májusában nyitotta meg első, 25 m 2 -es Land Rover alkatrész üzletét a Karolina úton.
Az akkor még egyszemélyes cég megkezdte a Land Rover alkatrészekkel való kereskedést, az importálást, kialakította vevőkörét, és üzleti partnerként megszerezte az egyik legnagyobb angol beszállítót.
Az évek során egyre több Land Rover terepjáró érkezett az országba, így folyamatosan növekedett az alkatrész kereslet, viszont nem volt a vevőkör igényeit magas szinten kielégítő, széles körű kínálat.
Később nagyobb üzletbe költöztünk a Bartók Béla útra és sikerült az angliai Land Rover alkatrész beszállítóink körét is jelentősen kiszélesíteni.
A vásárlói igényekhez igazodva ma már nem csak autóalkatrészt, hanem a legkülönfélébb külső, belső Land Rover kiegészítőket, csörlőket, gallytörő rácsokat, és ajándéktárgyakat is forgalmazunk.

2005-re ezt az üzlethelységet is kinőttük, ezért idén új üzletbe költözünk, amely kétszer akkora alapterületű, így jobban szolgálja majd vevőink kényelmes vásárlását.
Megújult kereskedésünk nyitásáról a honlapon és az újságokban fogjuk tájékoztatni törzsvásárlóinkat és új ügyfeleinket. Kereskedésünk nyitása óta jelentősen átrendeződött a Land Rover tulajdonosokat ellátó alkatrész és kiegészítő kínálat, egyre több cég alakult majd tűnt el.
A Lan-Drive Kft. viszont kiállta az idők próbáját: szakértelemmel, gyors és rugalmas szállítással, időszakos akciókkal várjuk vevőinket, és igyekszünk minden igényt kielégítő módon kiszolgálni ügyfeleinket. Honlapunkat a mindennapi gyakorlatban felmerülő viszonteladói, megrendelői, vásárlói igények szerint készítettük el és fogjuk fejleszteni a jövőben is.

Igyekszünk hasznos és érdekes információkat eljuttatni a Land Rover tulajdonosokhoz és használókhoz, reméljük, nem hiába dolgoztunk. Észrevételeit, javaslatait, véleményét, aktív részvételét szívesen fogadjuk mind a honlappal kapcsolatban, mind az Land Rover alkatrész és kiegészítő kínálatunk, szolgáltatásaink teljesebbé tétele érdekében. Kellemes böngészést és jó terepezést kíván:

a Lan-Drive Kft. csapata.
KERESŐ
 
Seria és Defender alkatrészekDicovery alkatrészekDiscovery II alkatrészekDiscovery 3 alkatrészekLand Rover kiegészítők
Freelander alkatrészek 1996-2001Freelander alkatrészek 2002-2006 Freelander 2 alkatrészekRange Rover Classic alkatrészek
Range Rover P38New Range Rover alkatrészekRange Rover Sport alkatrészekRange Rover Sport alkatrészek 2
2010 Minden jog fenntartva • Design: WEBandGO